• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Ülkü Ocakları Vize İlçe Başkanlığı açıldı

Başkanlığını Galip Mutluer’in yaptığı Ülkü Ocakları Vize İlçe Başkanlığı, 22 Ekim 2017 günü yapılan görkemli açılışla hizmete girdi.

     VİZE HABER- Pazar günü saat 14.00’te yapılan açılışa, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Belediye Başkanı Sedat Balkı, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl ve ilçe yönetimleri ile Vize halkı katıldı. Mehter takımı eşliğinde yapılan açılışta konuşan Ülkü Ocağı Başkanı Galip Mutluer, Ülkü Ocakları’nın Vize’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Konuşmasında Ülkü Ocaklarının nerede olursa milletine hizmet eden kutlu yuvalar olduğunu dile getiren Başkan Mutluer, Ülkü Ocaklarının temel sorumluluğunun öncelikle gençleri yetiştirmek, özünden kopartmadan, köklerinden kopartmadan Milli ve manevi değerleriyle barışık, ilim iman, ahlak ve Ülke esasında gayret ettirmek olduğunu ifade etti. Ülkü Ocaklarının sadece Türkiye'nin değil, Dünya'nın da en büyük güçlü, dinamik bilinçli kararlı bir gençlik teşkilatı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Galip Mutluer, Ülkü Ocaklarının dün olduğu gibi bugünde Türk Milletinin menfaatlerini düşündüğünü, bugünün gençliğinin yarın devlet ve milletin yöneticileri olacaklarını söyledi.
     Başkan Mutluer’in yaptığı konuşmanın ardından mikrofonu alan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Ülkü Ocakları, gençlerini İslam Ahlakı ile Türklük bilinci ile yetiştirmiştir. Şimdiye kadar sayısızca ağabeyimiz, ablamız, kardeşimiz yetişmiştir. Ülkü Ocakları bir mekteptir. Gençliği çok yönlü geliştirme adına müstesna bir kuruluştur. Bugün Başbuğumuzun emaneti Ülkü Ocakları kararlı bir şekilde çalışmalarını ortaya koyuyor. Birinci vazifemiz Türk Gençliğine kurulmuş oyunları bozmaktır. Eğitim olmadan, sloganlar gençliği geliştirmekle bir yere varamayız. Geleneklerinden, göreneklerinden uzaklaşmış, uyuşturucunun batağına düşmüş gençleri kazanmak için canla başla mücadele veriyoruz. uyuşturucu ile mücadelede kararlıyız” dedi.
     Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Vize İlçe Başkanlığının açılışı yapıldı. (N.D.)
1432 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN