• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZESPOR (8) - SERGENSPOR (0)

Kırklareli 1. Amatör küme A grubunda yer alan iki Vize ekibinin geçtiğimiz Pazar günü Vize çim sahada oynadığı maçı Vizespor farklı kazandı.

     VİZE HABER- Ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı rakibi Nadırlı Gençlik Sporu 4-0 yenen Vizespor, ilk maçında mağlup olan Sergenspor’u farklı yendi. Pazar günü oynanan maçta Vizespor’un gollerini Furkan Korkmaz (3) Ali Enes (2) Mehmet Baran (2) Tunçberk Kızılcan kaydetti.
     Ligin ilk iki maçında aldığı 6 puan, attığı 12 gol ve averaj ile daha ilk haftalarda liderlik koltuğuna oturan Vizespor, sezon sonuna kadar koltuğu bırakmadan şampiyon olmayı hedefliyor. Kırklareli 1. Amatör küme A grubu lideri Vizespor önümüzdeki hafta Pazar günü saat 13.00’te Lüleburgaz deplasmanında Celaliyespor ile karşılaşacak.
     Ligin ilk maçında aldığı mağlubiyetle seyircisini üzen Çakıllı Gençlerbirliği ise geçtiğimiz hafta Hamitabatspor deplasmanında (1-1) aldığı beraberlikle umut verdi. Çakıllı Gençlerbirliği önümüzdeki Pazar günü Çakıllı’da Emirspor’u ağırlayacak. Bir başka Vize takımı olan Sergenspor ise ilk iki hafta aldığı farklı mağlubiyetlerin ardından Pazar günü Vize’de karşılaşacağı Nadırlı Gençlikspor maçından 3 puan almayı hedefliyor. 
1286 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
NECDET TEZCAN