• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bir şikâyet, bir uyarı, bir ilginçlik..

TRAKYA TURUNUN EN KÖTÜ ANI NİHAT DEMİREL – Muğla ilinden eşi ile birlikte Trakya turu yapmak için yola çıkan Müferra hanım için Vize ziyareti hayal kırıklığı ile son buldu.

     Tur öncesinde yaptığı incelemelerde kendisinde en çok merak uyandıran yerlerden olan Vize’ye geldiğinde gördüğü ilgisizlik karşısında şaşkına döndüğünü ifade eden Müferra hanım, gazetemizi arayarak kapalı olan Ayasofya Camiini açtırmak adına yaptığı girişimlerin sonuçsuz kaldığını ve uzun süren mücadelenin ardından camiyi göremeden ilçeden ayrılmak zorunda kaldığını belirtti. Anahtarın sadece cami görevlisinde olduğunu ve bu görevlinin de başka bir camide görevli olduğunu öğrendiğini belirten Müferra hanım, Belediyeden, Müftülüğe, kapıdaki telefon numarasından, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne kadar yaptığı tüm aramaların sonuçsuz kalmasından yakındı.
     Gazete olarak konuyu ilettiğimiz İlçe Kaymakamımız Soner Zeybek, tarihi bir yapı olan Ayasofya camiinin turizm mevsimi boyunca açık tutulması için gerekli talimatları verdi.
MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ DİKKAT!
     Vize’de polis ekipleri tarafından ruhsatsız, ehliyetsiz ve kasksız kullanılan motosikletler ile ilgili denetimler yapılacak.
     Kırklareli Emniyet Müdürlüğü tarafından önümüzdeki günlerde il genelinde yapılması planlanan denetimlerle, plakasız, ehliyetsiz, ruhsatsız ve kasksız kullanılan motosikletlerin ve abart egzos takılı motosikletlerin toplatılması planlanıyor. Evrakları eksik olan motor sürücüleri haklarında işlem yapılarak motosikletlere el konulacak. Yapılan uyarılara rağmen kasksız, ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullanan sürücülere de cezai işlem uygulanacak.
GÖZLERİNDE KAMERA VARMIŞ!
      Gazetemizde yayınlanan bir haberde, Vizeli bir vatandaşımızın aklına gelen farklı düşünceler nedeninin beyninde bulunduğunu iddia ettiği çipin kapatılması için polise başvurduğunu okuyucularımıza iletmiştik. Haberde benzer bir olayın 2 yıl kadar önce Çanakkale ilinde polise başvuran Vizeli bir kişinin kolunda çip olduğunu belirtmesi ve çıkarılmasını istemesi ile yaşandığını dile getirmiştik.
     Bu haberimizin ardından beyninde çip ve gözlerinde de kamera olduğunu iddia eden bir vatandaşımız bize ulaştı. İddiasına göre; beynindeki çip vasıtası ile gözlerindeki kameraları kullanarak kendisine komutlar veren birilerinin olduğunu belirten vatandaş, bu kişilerin emirler vererek kendisini sürekli rahatsız ettiğini ve bazı yerleri yıkıp kırmasını emrettikleri ancak kendisini bu komutlara direnmeye çalıştığını dile getirdi.
     Ne diyelim; Çipli vatandaşlarımız, çipli kimlik kartlarımızdan önce geldi. Demek oluyor ki bu çiplerle başımız daha çok ama çok ağrıyacak..  
1660 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN