• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

FESTİVAL TARİHİ BELLİ OLDU

En son 2014 yılında 9.’su düzenlenen ve ardından Belediye tarafından iki yıl ara verilen ‘Vize Tarih ve Kültür Festivali’ bu yıl yeniden Vizeli’lerle buluşacak.

     NİHAT DEMİREL – Halkın yoğun isteği nedeniyle gazetemizde de dile getiren Vizeli’lerin festival isteği, Belediye Başkanı Sedat Balkı tarafından gündeme alınmasının ardından Belediye Meclisinde görüşüldü. Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında gündeme gelen Vize 10. Tarih ve Kültür Festivali’nin bu yıl yapılması konusu kabul edildi.  
     Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sedat Balkı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz için hayati önem taşıyan çeşitli alt yapı ve üstyapı yatırımlarının tamamlanması için gayret gösteriyoruz. Belediyemiz bütçesine de ciddi anlamda yük getiren bu yatırımlar nedeniyle, 2 yıldır öz kaynaklarımızı dikkatli kullanmak amacıyla Tarih ve Kültür Festivalimize ara verilmişti. Ancak bu yıl vatandaşlarımızdan gelen yoğun istek nedeniyle, Vize’mizin kültürel değerlerinin tanıtılmasının, sosyal aktivite ve kaynaşmanın en önemli yollarından olan Festivalimize devam etme kararı aldık” dedi.
     Açıklamasında, Vize 10. Tarih ve Kültür Festivalinin 11-12-13 Ağustos 2017 Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağını da ifade eden Başkan Balkı, Vizeli’lerin bu tarihleri dikkate alarak düğün, nişan ve sünnet gibi organizasyonlarını yapmalarını istedi.
    Festival programının belirlenmesi ile ilgili çalışmalara başlandığı öğrenilirken, 11 - 12 ve 13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan festival ile ilgili gelişmeleri gazetemiz Vize Haber yakından takip ederek okuyucularına ulaştıracaktır.    
6817 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
NECDET TEZCAN