• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pazar günü

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılı Pazar günü coşkuyla kutlanacak.

Pazar günü sabahın erken saatlerinde bayram coşkusuyla erkenden kalkacak olan çocuklar sevinçle okullarına koşacaklar. Çünkü Dünya da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olan Türkiye Cumhuriyeti’nin evladı olmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Çocuklarımız hafta içinde yapılan provalarda sergiledikleri müthiş performans ile Pazar günkü 23 Nisan’a ayrı bir renk katmaya hazırlanıyorlar.
KUTLAMA PROGRAMI
     Kutlama programı kapsamında Pazar günü sabah Saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenk sunulacak ve ardından saygı duruşunda bulunularak istiklal marşımız okunacak. Daha sonra kutlama programına saat 10.30’dan itibaren devam edilecek.
     Tören alanında yapılacak olan kutlamalarda ise Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulup İstiklal marşımız okunduktan sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapılacak. Daha sonra öğrencilerin okuyacağı şiirlerle devam edecek olan program, Merkez İlkokulları tarafından hazırlanan gösterilerle sürecek. Melodika adlı gösteri ve ardından yapılacak olan halk oyunları gösterileri ile program sona erecek. 
2004 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN