• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

150 TL yevmiye ile kaçak kazı yaptı.

Vize - Göztepe Mevkiinde RES ile Yangın gözetleme kulesi civarında kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, söz konusu yere baskın düzenledi.

     HABER MERKEZİ – Edinilen bilgilere göre; 06.04.2017 günü saat 17.10 sıralarında Göztepe mevkiinde bulunan yere giden polis ekipleri, orman içerisinde bulunan yola yaklaşık olarak 30 metre uzaklıktaki alanda, ancak merdivenle inilebilen yaklaşık 5 Metre derinliğinde bir çukur kazıldığını tespit etti. Yapılan incelemede, çukur içerisinde bir adet Hilti, 2 adet kürek, 1 adet Kazma ve 1 adet ağaç merdiven olduğunu belirleyen ekipler, çevrede yaptıkları araştırmada kazı yapılan alanın yakınında şüpheli Cemal K. adlı vatandaşı yakaladı. İfadesi alınan Cemal K. adlı vatandaş, daha önceden tanımadığı ve soyadını bilmediği ismini Ahmet diye bildiği bir şahsın kendisine kaçak kazı yapacağını ve yardıma gelmesini söylediğini, kendisi de tamam dediğini ve 150 TL yevmiye ye anlaştıklarını belirtti.
     Kazı alanı civarında bulunan aracın yapılan sorgusunda Ahmet Y. adlı kişinin üzerine kayıtlı olduğu belirlendi. Olayla ilgili tahkikata başlandı.
1741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN