• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Sentetik Çim Sahası 5 ayda hazır olacak.

Vize spor kulüpleri ve futbolseverler tarafından yapılması sabırsızlıkla beklenen sentetik çim saha yapımı ile ilgili çalışmalara başlandı.

       HABER MERKEZİ - Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyi alan Serçim Sport Tekstil İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., zeminin düzleştirilmesi amacıyla yapılan dolgu çalışmalarının ardından önümüzdeki hafta yapım için start verecek. Kapalı Spor Salonunun arka kısmında yapılacak olan sentetik çim saha inşaatı öncesi dün Vize’ye gelen Spor İl Müdürlüğü Yapı Denetim Mühendisi İnş. Mühendisi Zafer Gültekin ve yüklenici firma yetkilisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Karakuş ile birlikte inşaat alanını gezerek son incelemelerini tamamladılar. Önümüzdeki Çarşamba gününden itibaren yer teslimi ile birlikte çalışmalara başlanacağı öğrenilirken, yapım süresi 8 ay olan tesisin yüklenici firma tarafından 5 ayda bitirilmesi bekleniyor.
     Toplamda 1.298.000 TL +KDV bedel ile ihale edilen proje içerisinde, profesyonel müsabakalara uygun 68x105 oyun alanı olan, gece maçları ve antrenmanlarının da yapılabileceği aydınlatmalı sentetik çim yüzeyli futbol sahası olacak. Yine 400 m2 tek katlı olmak üzere içinde 4 adet soyunma odaları, hakem odaları, sağlık odası ve kafeterya olan bir yapı oluşturulacak. 500 kişilik portatif tribün ile futbolseverlerin hizmetine sunulacak olan tesis Temmuz ayı sonu itibariyle kullanılabilecek.
 
1786 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
NECDET TEZCAN