• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizeli Festival istiyor.

NİHAT DEMİREL – Bir şehrin kültürel değerlerinin tanıtılmasının sosyal aktivite ve kaynaşmanın en önemli yollarından biri festivallerdir. Sıradan bir eğlence organizasyonu gibi gözükse de festivaller aslında bir anlamda kültürel mirasımızın canlandı

     Şimdi sizlere son günlerde okuyucularımız tarafından bizlere iletilen festival konusundaki fikirleri iletmek istiyorum. Bir okuyucumuz eski festivalleri özlediğini belirtiyor. Hayatın stresinden uzaklaşıp birkaç günlükte olsa müziğe doyulan, gecelerimizi renklendiren festivaller bizimde hakkımız diyor.
     Bir başka okuyucumuz ise öyle paralı pullusunu da istemiyoruz. İllaki yüksek meblağlar harcamaya da gerek yok. Yerel sanatçılarla, düzenlenen keyifli yarışmalarla bizlere panayır havasında bir festival hazırlanabilir. Mesela şarkı yarışmasında bir festival yaratılabilir” diyor.
     Belediyenin özel güvenlik hizmeti alımını duyarak “festival geliyor” diye mesaj atan bir okuyucumuz ise 2 yıldır festival yapmayan belediyeden bu yıl festival beklediğini belirtiyor. Ülkenin olağanüstü hal durumundan çıkması durumunda mutlaka ve mutlaka festival yapılması gerektiğini belirten okuyucumuz, bozulan moraller, yaşanan stres ve sıkıntıların böylelikle geride kalacağını belirtiyor.
     Kısacası, Vizeli birkaç günlüğüne de olsa hayatın stresinden uzaklaşıp sosyalleşmek istiyor. Sayın Başkanımın üst yapı çalışmaları nedeniyle 2 yıldır ertelediği festival havasını yeniden yaşamak istiyor. Ne diyelim hadi hayırlısı diyelim. Bakalım başkanımızın bu isteklere cevabı ne olacak? 
2318 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN