• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Namık Kemal Ortaokulu LGS Çalışmalarını Hızlandırdı.

16/02/2024

Namık Kemal Ortaokulu LGS Çalışmalarını Hızlandırdı.

     Vize Namık Kemal Ortaokulu’nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ile birlikte başlatılan “Başarıyı Arttırıcı Eylem Planı” kapsamındaki çalışmalar aralıksız devam ediyor.
     2024 Liselere Giriş Sınavına (LGS) az bir süre kala okulun 8. sınıfları için çalışmalar hızlandırıldı. Okulun gönüllü öğretmenleri tarafından ücretsiz olarak haftada bir gün okulda etüt çalışması yapılarak aylık olarak deneme sınavları yapılıyor. Okul idaresi, bu çalışmaları perçinlemek adına öğrencilere içsel motivasyonlarını arttırıcı çalışmaları da hızla hayata geçiriyor.
5 YILIN LGS BİRİNCİLERİ BİR ARAYA GELDİ
     Namık Kemal Ortaokulu mezunlar buluşmamızı yapıldı. Bu yılki mezunlar buluşması son beş yılda okulun LGS’de birinci olan mezunları ile gerçekleştirildi. 2019 LGS Vize Birincisi Burçak Tayşı (Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi Mezunu-Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1.Sınıf Öğrencisi), 2020 LGS Vize Birincisi Efe Erdil (İstanbul Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi). 2021 LGS Vize Birincisi Ecemnaz Akardere (İstanbul Yaşar Acar Beylikdüzü Fen Lisesi), 2022 LGS Vize Birincisi Ethem Yasin Engin (İstanbul Yaşar Acar Beylikdüzü Fen Lisesi). ve 2023 LGS Vize Birincisi Eylül Eslem Güler (Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi) katıldığı buluşmada 13 Şubat Salı Günü Saat 20:00’da Uzaktan Çevrimiçi Zoom Toplantısı ile gerçekleştirildi.
     Toplantının Açılış Konuşmasını Okul Müdürü Kıyasettin TAŞAR, Moderatörlüğünü ise Okul Rehber Öğretmeni Barış ÖZTÜRK gerçekleştirdi. Toplantıya 7.Sınıf ve 8. Sınıflar olmak üzere toplam 73 katılımcı dahil oldu. LGS, Lise, Üniversite, Yurt hayatı gibi birçok konuyla ilgili soru soran öğrenciler mezunlardan aydınlatıcı cevaplar aldılar.- Nihat Demirel
831 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN