• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

DSİ’DEN SERGEN VE KOFÇAZ-1 GÖLETLERİ İÇİN UYARI

16/02/2024

DSİ’DEN SERGEN VE KOFÇAZ-1 GÖLETLERİ İÇİN UYARI

     DSİ, Vize ve Kofçaz ilçelerindeki iki göletin dolu olması nedeniyle suyun dere yatağından kontrolsüz akacağı uyarısında bulunarak tedbirli olunmasını istedi.
     DSİ’den Sergen köyü ve Kofçaz ilçelerinde bulunan iki gölet için uyarı geldi. Vize Kaymakamlığı sosyal medya hesabında da yer alan uyarıda, rezervuarlarının dolu olduğu belirtildi. Suyun dere yatağından tahliye olacağı göz önünde bulundurularak can ve mal kaybına uğranılmaması için vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyaran DSİ yetkilileri, herhangi bir olumsuzluk halinde 112 Acil Çağrı Merkezi numarasına ve aynı zamanda doğrudan İl AFAD'a ivedilikle ulaşması isteğinde bulundu.
    Göletlerin dere yatağından kontrolsüz akacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:  
    "Vize ilçemizde bulunan Sergen Göleti ve Kofçaz ilçemizde bulunan Kofçaz-1 Göletleri dolmuş olup dolusavak kontrolsüz olarak çalışmaktadır. İlgili kurumlarımız gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktadır. Suyun dere yatağından tahliye olacağı göz önünde bulundurularak can ve mal kaybına uğranılmaması için vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları, herhangi bir olumsuzluk halinde 112 Acil Çağrı Merkezi numarasına ve aynı zamanda doğrudan İl AFAD'a ivedilikle ulaşmaları önemle rica olunur." Denildi.- Nihat Demirel
 

 

 

938 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN