• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kaymakamlıktan Proje değerlendirme toplantısı

16/02/2024

Kaymakamlıktan Proje değerlendirme toplantısı

     Vize ilçe Kaymakamlığı tarafından 13 Şubat 2024 Salı günü saat 10.00’da, Bulgaristan - Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı ile Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında proje değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Vize Kaymakamı Sedat Özdemir başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, 2023 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan projeler ile Trakya Kalkınma Ajansına sunulan proje ve planlanan yeni projeler için değerlendirildi. Toplantıda ilk olarak “Karadeniz Havzasında Temiz Çevre için Bilinçli Toplulukların Çevreye kirliliğin önüne geçmesi projesi” görüşüldü. Amacı, Kıyıköy ve Vize ilçe merkezinde atık istasyonların kurulması ve ilçedeki tüm düzensiz çöp alanların temizlenmesiyle, ortak temiz çevrenin yaratılması” olan proje hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
     Ardından diğer proje olan Bulgaristan- Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programın Bölgesel Stratejinin 1. teklif çağrısı kapsamında “Eğitim rotaları - Strandzha'nın kültürel belleği projesi” ele alındı. Sredets Tarih Müzesi liderliğinde sunulmuş olan projede, sınır-ötesi kültürel işbirliği ile bölgenin kültürel zenginlikleri ve turizm fırsatların oluşturulmasını hedefleniyor.- Nihat Demirel
39 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
NECDET TEZCAN