• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İLÇE TARIMDAN KÖYLERE ZİYARET

20/02/2024

İLÇE TARIMDAN KÖYLERE ZİYARET

   Vize İlçe Yarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Topçuköy ve Çövenli köylerindeki üreticilere yönelik ziyaret gerçekleştirildi.
     İlçe Müdürü Zeynep Şeyda Gürsu ve teknik personeller tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, üreticilere Bakanlığımızın desteklemeleri, İlçe Müdürlüğünün iş ve işlemleri, hububat çıkışları, hububat hastalık ve zararlıları, gübreleme konularında bilgiler verildi. Üreticilere ayrıca 2024 üretim sezonu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
     Yine Tarı Müdürlüğü ekipleri, Vize’de bulunan süt toplama tanklarının denetimini gerçekleştirdi. Çiğ Süt Desteği ve Süt Piyasasının Düzenlenmesi Uygulama Tebliği kapsamında, gerçekleştirilen denetimlerde, Süt Kayıt Sisteminde kayıtlı soğutma tanklarının mahallinde kontrol ve denetimleri gerçekleştirildi.
     İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılı Arılı kovan desteklemesi kapsamında üreticileri dolaştı. İl Müdürlüğü teknik personelleri tarafından Vize’deki yetiştiricilere ait arı kovanlarının örnekleme yoluyla yerinde tespitleri ve denetimleri yapılırken, tespitlerde yetiştiricilerle birlikte, ilimizdeki arıcılık faaliyetlerini üst seviyelere çıkartmak için bilgi alışverişinde bulunuldu.- Nihat Demirel
 
995 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN