• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

CUMHUR İTTİFAKI KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

20/02/2024

CUMHUR İTTİFAKI KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

     Cumhur İttifakı Vize Seçim Koordinasyon Merkezi, Mahmut Erbil Caddesi, Hasbuğa yolu, Hz. Ömer Camii karşısında geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen törenle açıldı.
     31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, partilerde seçim bürolarını açıyor. Cumhur İttifakı Adayı olarak Arif Kayık isminin açıklanmasının ardından geçtiğimiz Pazar günü de yoğun bir katılım ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.
     Açılışa, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Marmara Koordinatörü ve Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut, Pınarhisar ve Çakıllı Belediye Başkanları, MHP ve Ak Parti İl Başkanları, ilçe yönetimleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Ak Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın yaparak tüm katılımcılara ‘hoş geldiniz’ dedi.
     Ardından konuşan Ak Parti İl Başkanı Derya Bulut ise modern bir Vize yaratmak istediklerini belirterek adayları için destek istedi.

     Daha sonra kürsüye gelen Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Vize’yi gerçek bir belediyecilik ile buluşturmak istediklerini kaydetti. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde sadece Vize’nin kazanacağı bir seçim arzu ettiklerini dile getiren Sarıçam, tüm vatandaşların desteğini istedi.

     Ak Parti Marmara Koordinatörü Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve Ak Parti Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’un yaptığı konuşmalarla devam eden programda son olarak kürsüye Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Arif Kayık geldi.

     Arif Kayık yaptığı konuşmada, herkesin birlik ve beraberlik içinde huzurla yaşadığı, Vize halkına yakışır hizmetlerin yapıldığı, sürdürülebilir alt yapısıyla, imar ve çevre planlarıyla, sosyal tesisleriyle herkese hitap eden bir vize için çalışacağına söz verdi. Konuşmasında, derdinin başkan olmak değil, Vize ye hizmet etmek olduğunu da belirten Kayık yoğun alkış aldı.

     Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.- Nihat Demirel


477 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN