• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kırklareli Belediyesi şirket binası kundaklandı

13/02/2024

Kırklareli Belediyesi şirket binası kundaklandı

     Kırklareli Belediyesi'ne ait personel, organizasyon ve tanıtım işlerinin yürütüldüğü Karakaş Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi'ndeki şirket binasının giriş katındaki ofiste çıkan yangın söndürüldü.
     11 Şubat 2024 Pazar günü saat 00.30 sıralarında meydana gelen yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Ekipler alevleri söndürürken, incelemede, Ü.T.'nin camları kırıp, yanıcı madde ile ofisi ateşe verdiği tespit edildi. Şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
     Yangın olayının ardından Kırklareli Valiliği’nden konuya ilişkin açıklama geldi.
     Yangın ile ilgili Kırklareli Valisi Birol Ekici bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “11 Şubat 2024 tarihinde Saat 00.30’da Kırklareli Belediyesi BEYA Personel A.Ş.’ye ait bina 9 Şubat 2024 tarihinde işten çıkarılan personel tarafından kundaklama suretiyle ateşe verilmiştir. Eylemi gerçekleştiren şüpheli olaydan iki saat sonra İl Emniyet Müdürlüğümüzce yakalanmış ve adli tahkikatları tamamlanarak adli makamlara sevk edilmiştir. İşten atılan zanlının bireysel intikam duygusuyla gerçekleştirdiği menfur saldırı, bazı basın yayın kuruluşları ve sosyal medya hesaplarında gerçeğe aykırı bir şekilde “Demokratik seçim ortamına saldırı” şeklinde lanse edilmiştir.
     Seçimlerle hiçbir ilgisi olmayan bu menfur saldırıyı kınıyorum. Seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.- Nihat Demirel
105 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
NECDET TEZCAN