• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BİLSEM’DE MARKA TESCİLİ BELGESİ ALDI

13/02/2024

BİLSEM’DE MARKA TESCİLİ BELGESİ ALDI

     Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 2. Marka Tescili Bilim ve Sanat Merkez’inden geldi. BİLSEM’de logosunu tescilledi.
     Vize Bilim ve Sanat Merkezi de, bir mal ya da hizmetin hangi oluşum tarafından faaliyete geçirildiğini gösteren maka işaretini aldı. Milli Eğitim Müdürlüğünün marka tescilinin ardından BİLSEM’in de makasını tescil ettirmesiyle tescilli marka sayısı artmaya başladı. Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurularak alınan marka tescil belgesi ile buluşlara ait tüm haklar korunabilecek. 10 yıl süre ile marka haklarının zarar görmesi engellenebilecek.
     Vize Bilim ve Sanat Merkez Müdürü Yağmur Özkan; okul logosunu tescillemek üzere Türk Patent ve Marka Kurumuna Marka Tescili için başvuru yaptıklarını belirterek, marka tescillerini yaptırdıklarını, artık okul logolarının altında öğrenci ve öğretmenlerin çalışmalarının güvence altında olduğunu dile getirdi.
     Şekli inceleme ve uzman benzerlik araştırması süresi tescile konu olan marka işaretleri, ürün veya hizmet, kurum yoğunluğu gibi çok fazla faktöre bağlı olarak değişebilen uzunca bir süreç sonrasında marka tescil belgesi alan okulumuzu tebrik ederiz.- Nihat Demirel
 
95 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
NECDET TEZCAN