• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL, SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI VİZE’YE GELDİ

13/02/2024

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL, SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI VİZE’YE GELDİ

      Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz’ın seçim bürosu açılışına katılmak için Vize’ye geldi.
     11 Şubat Pazar günü saat 14.30’da beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ile birlikte Vize’ye gelen Uysal, seçim bürosunun açılışına katılarak açılışı gerçekleştirdi. Uysal ve Enginyurt’un katıldığı açılışa parti teşkilatı ve vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.
     DP Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, geçmiş dönemde belediye başkanlığı yaptığı süreçte gerçekleştirdikleri projeleri ve hizmetleri vurguladı. Toprak Mahsulleri Ofisi arazisinin satın alınması, içme suyu projesi, kanalizasyon çalışmaları, atık su arıtma tesisi gibi birçok önemli projeye imza attıklarını belirtti.
     Ayrıca, Trakya'nın en büyük yüksekokulu binasının ilçeye kazandırılması gibi önemli yatırımları da gerçekleştirdiklerini ifade etti.
2004 ve 2009 yıllarında 10 yıl süreyle yaptığı belediye başkanlığı döneminde Demokrat Parti rozeti adı altında seçime girdiklerini, ancak seçimin ardından parti rozetimizi kenara koyarak herkese eşit mesafede durarak görevini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Sözlerine, bugün gelinen noktada verilen destekle kaldığı yerden devam edebilmek amacıyla yeniden aday olduğunu belirterek devam eden Selçuk Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.
     Yılmaz’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise yaptığı konuşmada; 2004 yılında Genel Başkan Yardımcısı olarak geldiği Vize’de, festivaller ve şakin şehir olarak yapılan birçok programa katıldığını ifade ederek, yeniden Vize’de bir başlangıcı başaracaklarına inancının tam olduğunu belirterek Selçuk Yılmaz’a destek istedi.
     Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ise konuşmasında şöyle dedi; “Selçuk Başkana destek olmaya geldik. Ancak bizim desteğimize ihtiyacı olmadığını görüyoruz. Çünkü Vize kararını vermiş. Başkan Selçuk Yılmaz olacak. Kibirden uzak, halkın adamı, halkın çocuğu Selçuk Yılmaz başkan olacak” dedi.
     Selçuk Yılmaz’ın uzun konuşması nedeniyle yaklaşık iki saat süren parti binası açılışı, açılış kurdelasını kesilmesi ve parti binasının gezilmesinin ardından son buldu.- Nihat Demirel

104 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
NECDET TEZCAN