• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

“Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” Projesine Devam

09/02/2024

“Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” Projesine Devam

     Küçükbaş yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması ve kentten köyden kente göçün azaltılması amacıyla hayata geçirilen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” imzaları atıldı.
    Kırklareli Valiliği, 2023 Yılı Kırklareli Vizyonu çerçevesinde, Bakanlık ve Ziraat Bankasının iş birliğiyle sürdürülen “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi”, 2024 yılında da devam edecek. Proje ile ilgili protokol Vali Birol Ekici tarafından imzalandı.
     Konuyla ilgili yapılan açıklamada; Mevcut proje kapsamında; 2020 tarihinden 2024 tarihine kadar, ilimiz genelinde 559 yetiştiricimiz başvuru yaptı ve 140 yetiştiricimize 12.276 adet küçükbaş hayvan için kredi kullanımı yaptırıldığı belirtildi. Köy yaşamının sunduğu avantajları ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir yaklaşımı benimseyerek köylerde yaşamı teşvik etmek için yetiştiricilerimize bir neden sağlayan bu projenin, köylerin sürdürülebilir kalkınması ve toplumun refahı için önemli bir rol oynayacağı ifade edildi.
     Açıklamada, yenilenen protokol ile “Köyümden Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” ilimize hayırlı olması temenni edildi.- Sevil Demirel
113 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
NECDET TEZCAN