• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

AK PARTİ’NİN ADAYI ARİF KAYIK OLDU

09/02/2024

AK PARTİ’NİN ADAYI ARİF KAYIK OLDU

     31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) adaylarını gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında açıkladı.
     Ak Parti, Yerel seçimlere sayılı günler kala Kırklareli ilçe ve Belde Belediye Başkan adaylarını gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in katıldığı toplantıda Vize’nin adayının Arif Kayık olarak açıklandı.
     Aynı toplantıda Vize Adayı Arif Kayık ile birlikte belde adayları da açıklandı. Buna göre; Kıyıköy beldesinde Ahmet Bora yeniden aday gösterilirken, Çakıllı beldesinde ise Ak Parti’nin adayı Tolga Çakır oldu. Ak Parti’de şuana kadar iki il genel meclisi adayı da belirlendi. Yapılan açıklamalara göre; halen İl Genel Meclisi Üyesi olan Erhan Kuşoğlu 1. sıra adayı olurken, aday adaylığı başvurusunda bulunan Serkan Andıç ise 2. sıra adayı oldu.
     Ak Parti Kırklareli ilçe ve Belde Belediye Başkan adayları şöyle oluştu; Babaeski; Fırat Yayla, Demirköy; Recep Gün, Kofçaz; Ziya Karataş, Lüleburgaz; Murat Mahir Altan, Pehlivanköy; Gündüz Hoşgör, Pınarhisar; İhsan Talay, Vize; Arif Kayık. BELDELER; Alpullu; Erhan Ceylan, Büyükmandıra; Ersan Çölgeçen, Karahalil; Dindar Seçen, İğneada; Altuğ Erdem, Ahmetbey; İbrahim Tuna, Büyükkarıştıran; Rasim Vatansever, Evrensekiz; Mustafa Nalbant, İnece; İlhan Arı, Kavaklı; Bekir Övdür, Üsküp; Hüseyin Kasap, Kaynarca; Sedef Yürükon, Çakıllı; Tolga Çakır ve Kıyıköy; Ahmet Bora - Nihat Demirel

 

647 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
NECDET TEZCAN