• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON KIYIKÖYSPOR

06/06/2023

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON KIYIKÖYSPOR

     Kırklareli 1. Amatör Lig A grubunda mücadele eden Kıyıköyspor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
     2023 – 2024 sezonunda lig maçlarına ‘Cumhuriyetin 100. Yılında’ şampiyonluk parolasıyla başlayan Kıyıköyspor, 14 haftalık ligin 12. Haftasında Şampiyonluğunu ilan ederek şov yaptı. Ligde oynadığı 12 karşılaşmada da yenilgi ve beraberlik yüzü görmeyen Kıyıköyspor, kalelerine 63 gol gönderdiği rakip takımlardan sadece 5 gol yiyerek bu alanda da rekor kırdı.
     Son lig maçında Pazar günü Vize’de güçlü rakibi Kofçaz Serhatspor’u ağırlayan Kıyıköyspor, şampiyonluk bekleyen taraftarının da desteği ile rakibini 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
KIYIKÖY SÜPER AMATÖR LİGDE
     Gösterdiği müthiş performansla karşılaştığı tüm rakiplerinin filelerine gol yağdıran Kıyıköyspor, kuruluşunun 3. Yılında Süper Amatör Lige yükselerek büyük bir başarının altına imzasını attı. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kıyıköyspor ile birlikte 12 takımlı ligde 3 Vize takımı yer alacak.
     Vize Haber Gazetesi olarak; Gösterdikleri müthiş performansla şampiyonluğa ulaşan Kıyıköyspor futbolcularını, teknik ekibini ve yöneticilerini kutluyoruz.- Nihat Demirel
 
4 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN