• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Tiyatro gösterilerine ilgi büyüktü

06/06/2023

Tiyatro gösterilerine ilgi büyüktü

  Vize Belediyesi, tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler tiyatro oyunları ile devam ediyor. Belediye iki ayrı tiyatro oyununu Vizeli’lerle buluşturdu.
      3 Şubat 2024 Cumartesi günü gündüz saat 14.30'da Vize Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda başlayan tiyatro etkinliklerinde ilk olarak çocuklar için ‘Robot Olma’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Çocukların ve velilerinin katıldığı tiyatro gösteriminde salon tamamen dolarken, çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.
     Ardından aynı gün akşam saat 20.00'de ise yetişkinler için ‘Şöhret Budalası’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından yetişkinler için hazırlanan ‘Şöhret Budalası’ adlı tiyatro oyununda Abdullah Şahin’de sahne aldı. Eğlenceli anların yaşandığı tiyatro gösterisine Belediye Başkanı Ercan Özalp eşi Meltem Özalp ile birlikte katıldı.
     Gösterilerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp, “gösteriye eşlik eden tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hep birlikte gerçekleştireceğimiz nice tiyatrolar, sosyal ve kültürel etkinliklerde buluşmak dileğiyle” paylaşımında bulundu.- Nihat Demirel
11 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN