• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan yoğun mesai

06/06/2023

Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan yoğun mesai

     Adalet ve Kalkınma Partisi Vize İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler öncesinde başlattığı yoğun çalışma temposunu gitgide arttırıyor.
     İlçe Başkanı Ahmet Aydın hafta sonu Kırklareli’de ilk olarak Kışlacık köyü kooperatifi Başkanı İmdat Tabar ile birlikte Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile bir araya geldi. Kooperatif Başkanı Tabar’a Orman Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğu görüşmeler hakkında bilgi veren Milletvekili Sarıçam, sürdürülebilir projeler için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
     Başkan Ahmet Aydın hafta sonu olmasına rağmen Kırklareli yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gererek çalışmalarını sürdürdü. Kadın kolları Başkanı’nın da katıldığı programda il başkanlığındaki toplantıya katılan Başkan Aydın ve beraberindekiler, ardından Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ı ziyaret etti. Yaptığı çalışmaların ardından sosyal medya hesabından ‘durmak yok yola devam’ mesajını paylaşan İlçe Başkanı Aydın, tempoyu daha arttıracaklarının sinyalini verdi.- Nihat Demirel
12 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN