• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı belediyesi parke taş alım ihalesine çıktı

02/02/2024

Çakıllı belediyesi parke taş alım ihalesine çıktı

     Yapılan çalışmalarla beldenin en önemli sorunlarını çözüme kavuşturan Çakıllı belediyesi, önümüzdeki yaz aylarında yapılacak olan çalışmaların planlarını da şimdiden yapıyor.
     Saha ekibini, araç parkurunu ve bütçesini oldukça güçlendiren Çakıllı Belediyesi önümüzdeki yaz dönemine şimdiden ihalelerle giriyor. Gazetemizde de yayınlanan ihale ile 8 cm yüksekliğinde kilitli parke taşı alacak olan belediye, 4600 m2’lik alım ile hazırlıklarını hızlandırdı.
     Belediye Başkanı Mehmet Bayram yaptığı açıklamada; “Çakıllı önümüzdeki aylardan itibaren hızla gelişim gösteren bir belde halini alacaktır. Eski askeri arazide yapımına başlanacak olan bacasız ve kimyasal atığı olmayan fabrikalar, bu gelişimi hızlandıracaktır. Bu nedenle bizlerde şimdiden planlamalarımızı yapıyoruz. Beldenin muhtelif yerlerine işçiliği belediye ekipleri tarafından yapılacak olan parke taş döşenmesi için gerekli olan 4600 metrekare parke taş alımı yapacağız. Böylelikle yapılaşma gören mahallelerin de yol ihtiyacı giderilmiş olacak.” dedi.- Nihat Demirel
71 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
NECDET TEZCAN