• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Emniyet Müdürlüğü personeline ilkyardım eğitimi

02/02/2024

Vize Emniyet Müdürlüğü personeline ilkyardım eğitimi

     Vize Emniyet Müdürlüğü personeli, ev, iş, trafik kazaları veya doğal afetler gibi durumlara hazırlık kapsamında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirildi.
     Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personellerin katılımıyla düzenlenen bilgilendirme ve temel ilkyardım eğitimi, geçtiğimiz hafta Perşembe ve Cuma günleri verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü eğitim salonunda verilen ilk yardım temel eğitimlerine 10 görevli polis memuru katıldı.
     Hayatın her döneminde, her ortamda kaza, yaralanma ve ilkyardım gerektiren hastalık riski bulunduğu belirtilen eğitimlerde, ülkemizde ev, iş, trafik kazaları veya doğal afetler nedeni ile çok sayıda vatandaşımız yaşamını kaybettiği ya da sakat kaldığı vurgulandı. Bu gibi durumlarda olay yerinde her zaman bir sağlık görevlisi olamayacağı için ortamda bulunan kişilerin kendilerine veya başkalarına yapacakları ilkyardım uygulamaları son derece önemli olduğu belirtildi. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından Vize Emniyet Müdürlüğü personeline Temel İlkyardım Eğitimi verilerek, sınav sonunda başarılı olan katılımcılara ilkyardımcı sertifikası verildi.- Özlem Damar
99 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632
NECDET TEZCAN