• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Jandarmadan "Reflektör Tak Görünür Ol" projesi

02/02/2024

Jandarmadan "Reflektör Tak Görünür Ol" projesi

     Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, “Reflektör Tak Görünür Ol” proje kapsamında traktör sürücülerine yönelik olarak denetleme çalışmaları gerçekleştirdi.
     Tarım arazilerinin geniş olduğu ve traktör kullanımının yaygın olduğu Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında güvenliği sağlayabilmek için Trafik Jandarması tarafından çalışmalar yürütüldü.
     Traktörlerde flaşörlü, yanıp sönen sarı ışıklı ve dönerli uyarı lambası bulundurmaları, traktör römorklarında iki adet arka işaret levhası (reflektör) bulundurmaları istendi. Traktörlerde ve donanımı olan römorklarda kuyruk ışıklarını çalışır vaziyette bulundurmaları, traktöre en fazla bir adet römork takmaları ve yük üzerinde yolcu taşımamaları gerektiği anlatıldı. Römorklara yola dökülecek ve diğer insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde yükleme yapmamaları istendi. Şehirlerarası karayollarını geçiş amaçlı kullanmaları ve sürekli bu yolları işgal etmemeleri ve ayrıca dar yollarda ve kontrolsüz kavşaklarda diğer motorlu araçlara geçiş hakkını vermeleri konuları ile birlikte genel trafik kuralları hakkında da bilgilendirme yapıldı.- Sevil Demirel
 
85 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
NECDET TEZCAN