• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye’den 2 Tiyatro etkinliği

02/02/2024

Belediye’den 2 Tiyatro etkinliği

     Vize Belediyesi, tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler aralıksız devam ediyor.
     Belediye önümüzdeki Cumartesi günü yetişkinlere ve çocuklara özel olmak üzere iki ayrı tiyatro oyununu Vizeli’lerle buluşturacak. 3 Şubat 2024 Cumartesi günü gündüz saat 14.30'da Vize Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda başlayacak olan tiyatro etkinliklerinde ilk olarak çocuklar için ‘Robot Olma’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Ardından aynı gün akşam saat 20.00'de ise yetişkinler için ‘Şöhret Budalası’ isimli tiyatro oyunu Vizeli’lerle buluşacak.
     Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından çocuklar için sergilenecek olan ilk tiyatro oyununda teknoloji bağımlısı olan bir çocuğu kötü alışkanlıklardan kurtarmaya çalışan bir karakterle, bağımlı olmasını isteyen bir başka karakterin mücadelesi canlandırılacak. Yetişkinler için hazırlanan ‘Şöhret Budalası’ adlı tiyatro oyununda ise Abdullah Şahin’de sahne alarak, ‘alayına komedi’ düşüncesinden hareketle katılımcıları güldürüp eğlendirecek.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp, Cumartesi günü çocuklar ve yetişkinler için oynanacak olan tiyatro oyunlarına tüm Vizeli’leri davet etti.- Nihat Demirel

 
201 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN