• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

DP Genel Başkanının Vize ziyareti ertelendi

02/02/2024

DP Genel Başkanının Vize ziyareti ertelendi

     Demokrat Parti Vize Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Selçuk Yılmaz’ın 4 Şubat 2024 günü yapılacak olan seçim bürosu açılışı ertelendi.
     31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Demokrat Parti’den yeniden Vize Belediye Başkan Adayı olan Selçuk Yılmaz, önümüzdeki Pazar günü semt pazarı meydanında Bim karşısında bulunan seçim bürosu açacaktı. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’un da katılması beklenen açılış ertelendi. DP Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz’ın ani bir rahatsızlık geçirerek hastanede apandisit ameliyatı olması üzerine açılışın ertelendiğini açıkladı. İleri bir tarihte seçim bürosu açılışının yapılacağını belirten Selçuk Yılmaz, tüm partililerden ve sevenlerinden özür diledi.
      İleri bir tarihe ertelenen seçim bürosu açılışının DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın programına uyacak bir tarihte yapılması planlanıyor. Böylelikle DP Genel Başkanı Uysal ve Başkan Yardımcısı Enginyurt’un Vize’de ilçe esnafını ziyaret etmesi ve vatandaşlarla bir araya gelmesi hedefleniyor.- Nihat Demirel
 
99 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN