• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KIYIKÖYSPOR ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNE BAŞLADI

30/01/2024

KIYIKÖYSPOR ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNE BAŞLADI

     Kırklareli 1. Amatör Lig A grubunda mücadele eden ilçemiz takımlarından Kıyıköyspor, kendi evinde ağırladığı İnecespor’u 7-0 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşüne başladı.
     1. Amatör Ligde mücadele eden Kıyıköyspor yoluna kayıpsız devam ediyor. 11 haftanın geride bırakıldığı ligde yenilgisiz lider olan Kıyıköyspor, son olarak kendi evinde ağırladığı İnecespor’u 7-0 mağlup etti. Karşılaşmada galibiyeti getiren golleri Anıl (3), Kubilay, İsrafil, Bahadır ve Cengizhan kaydetti. Bu sonuçla en yakın takibi olan Kofçaz Serhatspor’un 9 puan önünde ligin son 3 haftasına da lider olarak giren Kıyıköyspor, önümüzdeki Pazar günü Vize’de oynayacağı Kofçaz Serhatspor maçının ardından şampiyonluk kutlamalarına başlamayı hedefliyor.
     Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Teknik direktör İsmail İnan; “Farklı skorla kazandığımız için mutluyuz. Bu hafta ile birlikte 11’de 11 yaptık. Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Saygının ve tebriğin en büyüğünü hak ediyorlar. Baştan sona oyun hakimiyeti, pas yüzdesi olarak çok üstündük. Skordan önce buna bakmamız lazım. Skoru bir şekilde elde ediyoruz. Oyun yapımızda; çabuk oyun, ikinci ve üçüncü bölgede pres ve topa çabuk sahip olma var. Bunu da 11 maçın 8-9’unda yakaladık. Artık hedefimize resmi olarak ulaşmak için son 1 maç kaldı. Söz verdiğimiz gibi yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.- Özlem Damar
18 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN