• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vizespor (1) – Küçükyaylaspor (1)

30/01/2024

Vizespor (1) – Küçükyaylaspor (1)

     Kırklareli Süper Amatör liginin 13. Hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Pazar günü oynandı. İki Vize takımının karşı karşıya geldiği haftada puanlar paylaşıldı.
     Süper Amatör ligde ilçemizi temsil eden takımlarımız Vizespor ve Küçükyaylaspor geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00’te Vize semt sahasında oynanan karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Ligde şampiyonluk yarışında yer alan iki güçlü takımın mücadelesi de güç gösterisine sahne oldu. Maça her iki takımda kontrollü bir oyunla başlarken, Vizespor 19. dakikada Onur Varol’un kaydettiği golle öne geçti. Bu golün ardından rakip kaleye atakları sıklaştıran Küçükyaylaspor, 32. Dakikada Hakan Çelik’in attığı golle beraberliği yakaladı. İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca her iki takımda 1 puana razı oldu.
     Lider Ahmetbey Güvenspor’ un yenilerek puan kaybettiği haftada Evrensekiz Evrenspor galip gelerek 2.’liğe yerleşti. Vizespor’un 3. Sıraya gerilediği ligde Küçükyaylaspor ise 5. Sıraya geriledi. Vizespor önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Pınarhisar spor ile karşılaşırken, Küçükyaylaspor ise Vize’de Kuştepe Gençlikspor’u ağırlayacak.- Nihat Demirel
71 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN