• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

30/01/2024

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

     Vize Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmaları kapsamında Atatürk caddesinde başlatılan sıcak asfalt kaplama çalışmaları sona erdi.
  Atatürk Caddesinde 11 Ocak tarihinde kazıma çalışmaları ile başlayan asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar sırasında ilçe trafiğinin ana arteri olan Atatürk caddesinde büyük trafik karmaşası yaşandı. Bölüm bölüm yapılan asfaltlama çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan yollar, yabancılar bir tarafa Vizeli’ler için dahi büyük sıkıntılar yaşattı. Asfaltlama çalışmalarının son bölümünün yapıldığı Bereket camiden Shell benzinliğine kadar olan kısımda ise yolun kapatılması üzerine yolcu otobüslerinin de dar yolları kullanması sonucu trafik karmaşası iyice kendini gösterdi.
HIZLI YAPILAN ASFALTLAMA ÇİLEYİ ÇABUK BİTİRDİ
     Yaşanan mağduriyetin bir an önce bitirilmesi için gece gündüz çalışan Vize Belediyesi, 9 günlük hızlı çalışmanın ardından tüm caddeyi yeniden trafiğe açtı. Asfaltlama çalışmaları ile Mahmut Erbil Caddesinde 600 metre, Atatürk Caddesinde ise Shell benzinliği önünden Orman İşletmesine kadar olan bölgede 1.3 kilometrelik yol asfaltlandı. Hafta içerisinde yol çizgilerinin de çizilmesinin ardından cadde pırıl pırıl bir görünüme kavuşacak. Kaldırım düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı caddede son olarak eski aydınlatma direkleri sökülerek yerlerine yeni ve modern aydınlatma direkleri yerleştirilecek.- Nihat Demirel

115 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN