• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

100. YIL SOSYAL TESİSLERİ PROJESİ İMZALANDI

23/01/2024

100. YIL SOSYAL TESİSLERİ PROJESİ İMZALANDI

      Vize Belediyesi 100. Yıl projesi olarak lanse ettiği sosyal tesis projesinde ihale aşamasını tamamlayarak projeyi imzaladı.
     Belediye tarafından uzun süredir planlaması yapılan festival alanı düzenlemesi ile ilgili çalışmalara başlanıyor. Başkan Ercan Özalp’in seçim dönemi vaatleri arasında yer alan ve sık sık dile getirdiği festival alanı düzenlenmesi ile ilgili proje imzalandı. Festival alanında yapılacak sosyal tesis (kapalı-açık düğün salonu) projesi kapsamında çalışmalara Şubat ayı içerisinde temelin atılmasıyla başlanacak ve Mayıs ayı içerisinde teslim edilecek.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz ve vatandaşlarımızın talepleri üzerine yapmayı planladığımız çalışmalarımızı birer birer tamamlıyoruz. Vize’mizin en önemli ihtiyaçlarından birisi düğün salonu ihtiyacı olarak karşımıza çıkıyor. Bizler mevcut salonları yenileyerek bu sorunun çözümü için daha önceden adım atmıştık. Ancak gelinen noktada bu yetersizlik iyice gün ışığına çıkmaya başladı. Bu nedenle halkımızın sıkıntılarını giderecek ismini 100. Yıl Sosyal Tesisler koyacağımız projemizde imzaları attık. Gerek salon eksikliği, gerekse park sorunu gibi birçok konuda önümüzü açacak olan projemizi, ilçemiz semt sahası olarak bilinen festival alanda uygulayacağız. Belediyemiz bütçesinde yapacağımız harcamalarla alana 1000 m2 kapalı alan, 1000m2 açık alan olarak 1500 kişi kapasiteli düğün salonu inşa edeceğiz” dedi.
MAYIS AYINDAN İTİBAREN KİRALANABİLECEK
     Projenin tamamlanmasının ardından işletmesinin Vize Belediyesi tarafından yapılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Özalp, “100. Yıl sosyal tesislerimizde salonumuz Mayıs ayından itibaren vatandaşlarımıza kiralanabilecek. Aynı zamanda düğün salonu olarak kiralayacak kişi hem kapalı alanı, hem de yazlık alanı kullanabilecek. Bizler halkımız için, daha güzel ve modern bir Vize yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kapalı ve açık düğün salonu sosyal tesis projemiz şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.- Nihat Demirel

 

78 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN