• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

TÜRKER’E BİR ÖDÜL DAHA…

19/01/2024

TÜRKER’E BİR ÖDÜL DAHA…

      Malatya da Halkın ve Hayat Kırmızı Türk Dergisi tarafından düzenlenen ve bu yıl 30 Ocak’ta İstanbul Şişli Tiyatrosunda verilecek olan Yılın Altın Başarı ödüllerinde Bülent Türker’de ödül alacak.
      Hollanda da yaşayan ve 1 yıla yakın süredir yaptığı deprem çalışmalarında tüm şehir ve kasabalara yardımda bulunan Türker’e bir ödül daha. Deprem bölgesini Altın Lale ekibi ile hiç bırakmayan Bülent Türker’e ve kurucusu ve Onursal Başkanı olduğu Altın Lale Vakfı’na depremdeki gönüllü çalışmaları ve fedakârlıklarından dolayı en hayırsever ve yılın en iyi yardımseveri ve Hayırsever vakfı ödülü verilecek. 30 Ocak gecesi İstanbul da şişli Tiyatrosunda akşam saat 19.30 da başlayacak olan ödül törenine değişik dallarda da kişi ve kuruluşlar ödüllerini alacak.
     Bülent Türker yaptığı açıklamada; “Yurt dışında Altın Lale vakfı olarak ve ben aylarca deprem bölgesinde kaldık, tüm bölgelere ve şehirlere giden ender kişilerden biriyim. Yurt dışında da tek kişiyim diyebilirim. Malatya bölgesinde de çok yardımlarımız oldu en kötü şartlarda oralarda minibüs içinde günlerce yattık ve yardımlarda bulunduk. Başta Altın Lale Ekibi Vedat Kement, Aytekin Güç, Murat Özbiçer, Mükremin Metin, Yılmaz Ünlü Hatice ve İdris Bilginsoy ve destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ayrıca forma satın alan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Hatayı ve diğer deprem bölgelerini unutmayacağız” dedi.
     Organizatör Cengizhan Kaya da yaptığı açıklamada; “Bülent Türker sadece Malatya da değil tüm deprem bölgelerinde geceli gündüzlü faaliyetlerine şahit olduk, Ayrıca yüze yakın forma koleksiyonunu satarak sokaktaki tüm deprem bölgelerine mama desteği verdi. Yaptıkları büyük fedakârlık. Bizimki ona çam sakızı çoban armağanı küçük bir ödül. Depremi unutturmamak en büyük amacımız. Kendisi ve Altın Lale Vakfı bu ödülü hak etti İstanbul’da 30 Ocak’ta takdim edeceğiz. Kendisini ve Altın Lale ekibi ile Hollanda’daki destek olan Türkler i tebrik ederiz” dedi.
     30 Ocaktaki İstanbul’daki ödülü Bülent Türker ve Altın Lale Vakfı Türkiye Temsilcisi Meral Tokay birlikte alacaklar.- Özlem Damar
293 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN