• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VALİ EKİCİ KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

19/01/2024

VALİ EKİCİ KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, 25 Aralık 2023 günü Vize’de gerçekleştirdiği 8 köy ziyaretinin ardından geçtiğimiz Salı günüde Vize’ye gelerek 5 köyümüzü ziyaret etti.
     Hafta başında Vize’ye gelen Vali Birol Ekici, Vize Kaymakamı Sedat Özdemir ile birlikte Pazarlı, Çavuşköy, Develi, Topçuköy ve Akıncılar köylerini dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.
     Ziyaretlerine ilk olarak Pazarlı köyünden başlayan Vali Ekici, köy muhtarı Haydar Tüfekçioğlu ile köy sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Birol Ekici, devlet tarafından planlanan ve devam eden projeleri değerlendirdi. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Kırklareli Valisi, ardından Çavuşköy köyüne geçti.
     Çavuşköy köyünde köy muhtarı Faruk Özköse tarafından karşılanan ve köyle ilgili bilgiler alan Vali Ekici, ardından köy kahvehanesinde vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.
        Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin bir sonraki köy ziyareti ise Develi köyüne oldu. Develi köyünde köy muhtarı Mehmet Ali Gezer ile bir süre görüşen Kırklareli Valisi Birol Ekici, daha sonra köy kahvehanesinde köylülerin sorunlarını dinledi. Ardından beraberindekilerle birlikte Topçuköy köyüne giden ve Köy muhtarı Ahmet Kızıl’ı ziyaret eden Vali Ekici, yine kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek devlet tarafından planlanan ve devam eden projeleri değerlendirdi.
    Vali Birol Ekici’nin son köy ziyareti ise Akıncılar köyüne oldu. Akıncılar köyünde köy muhtarı Halil Ergene tarafından karşılanan ve köyle ilgili bilgiler alan Kırklareli Valisi, önceki köy ziyaretlerinde olduğu gibi köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen, köyün gelişimi için yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde Vali Ekici daha sonra Vize’den ayrıldı.- Nihat Demirel
108 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN