• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ATATÜRK CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

19/01/2024

ATATÜRK CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

     Vize Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan ve ilçe içerisindeki trafiği kısa bir süreliğine de olsa allak bullak eden Atatürk Caddesindeki çalışmalarda en önemli bölüm olan asfalt atma çalışmaları başladı.

     Belediyenin Atatürk Caddesinde sürdürdüğü yoğun mesaisi devam ediyor. Bir süre önce kaldırım çalışmaları ile başlayan yenileme çalışmalarında inşaat şantiyesine dönen Atatürk Caddesi, kaldırım çalışmalarının ardından yapılan asfalt kazıma çalışmaları ile adeta Arapsaçına dönmüştü. Hemen ardından ara vermeden asfaltlama çalışmalarına yoğunlaşan belediye, Çarşamba günü Halkbank önünden asfalt çalışmalarını başlattı. Gün boyunca devam eden ve gece geç saatlere kadar süren çalışmalarla caddenin büyük bir bölümü asfaltlanırken, vatandaşlar çalışmaları meraklı gözlerle izlediler. Dün itibariyle yağış nedeniyle ara verilen çalışmalara bugün yeniden başlanması bekleniyor. Ekipler asfaltlama çalışmalarına orman işletmesi yanına kadar devam edecekler. Caddenin kalan bölümü ise daha sonra yapılacak olan çalışmalarla asfaltlanacak.
CUMHURİYET MEYDANI DÜZENLENİYOR
     Asfaltlama çalışmaları öncesinde Cumhuriyet Meydanında bulunan döner kavşakta da düzenleme çalışmaları yapılıyor. Eski göbeği yıkan ekipler, bir miktar daraltarak yeniden inşa ediyor. Yol üzerinde azda olsa genişletme sağlayacak olan çalışmaların ardından begonit küp taşlarla kavşak göbeğine yeni bir görünüm kazandırılacak.
     Asfaltlama çalışmalarının ve kavşaktaki yenileme çalışmalarının ardından yeni asfalt çizgileri çizilecek ve kaldırımlara yeni elektrik direkleri yerleştirilecek. Aydınlatma direkleri belediye önüne görseli bulunan yeni modern görünüşlü direklere dönüştürülecek.- Nihat Demirel 

79 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN