• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Floor Curling Takımlarından 2 birincilik

16/01/2024

Floor Curling Takımlarından 2 birincilik

     Öğrencilerimizin şampiyonlukları devam ediyor. Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Floor Curling takımı 2 birincilik ve 1 üçüncülükle ilçeye döndü.
     Geçtiğimiz hafta Kırklareli’de yapılan müsabakalarda Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Floor Curling takımı erkekler ve karma olmak üzere iki birincilik kupası aldı. Aynı zamanda okulun kız takımı da Kırklareli üçüncüsü olarak müsabakalardan kupayla ayrıldı. Gençlerden yetişkinlere kadar geniş bir katılımcı yelpazesi bulunan Floor Curling karşılaşmalarında oyuncularımız büyük bir heyecanla zeminde kayan taşları hedefe yönlendirerek şampiyonluğu ulaştılar.
     Kupalarını alan şampiyon sporcularımız İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir'i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Akdemir, “Öğrencilerimizin başarıları devam ediyor. Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz kazandıkları bu başarının ardından 8 Şubat'ta Zonguldak'ta bölge maçına katılacaktır. Kendilerini tebrik ediyor ve takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.- Sevil Demirel
124 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN