• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediyeden ilçe girişine Türk Bayrağı görseli

12/01/2024

Belediyeden ilçe girişine Türk Bayrağı görseli

     İlçe içerisindeki yenileme çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Vize Belediyesi, farklı bir görüntü oluşturmak amacıyla ilçe girişine de Türk Bayrağı görseli yerleştirdi.
     İlçeye Saray istikametinden giriş ve çıkışlarda misafirlerini Türk Bayrağı görseli bulunan totem tabela ile karşılayan belediye, gece ışıklandırılan tabela ile farklı bir görsel yarattı. Daha önceden de ilçenin Lüleburgaz yolu girişine kalpli Vize yazısı ile farklı bir görsel oluşturan belediye, son çalışması olan Türk Bayrağı görseli ile takdir topladı.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp, “daha önceden yaptığımız çalışma ile Lüleburgaz yolumuzun girişini renklendirmiştik. Vize Belediyesi olarak milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkıyoruz. Kahraman şehitlerimizin kanları ile sulanmış ve bağımsızlığımızın sembolü olan ay yıldızlı bayrağımızı ışıklı bir totem tabela ile ilçemizin Saray yolu girişine yerleştirerek farklı bir görsel yarattık. Belediye olarak benzer çalışmalarımız devam edecektir” dedi.- Sevil Demirel
114 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN