• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Ekici’den Basın Mensuplarına Kahvaltı

09/01/2024

Vali Ekici’den Basın Mensuplarına Kahvaltı

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırklareli’nde görev yapan gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi.
     Dün saat 10.00’da Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde düzenlenen Kahvaltı Programında gazetecilerle bir araya gelen Kırklareli Valisi Ekici, programa katılan gazetecileri masalarında tek tek dolaşarak günlerini Kutlandı. Kahvaltı programının ardından bir konuşma gerçekleştiren Kırklareli Valisi, gazetecilerin çok zor bir görevi yerine getirdiğini belirtti. 10 Ocak Tarihinde Ankara’da bir program olduğu için kahvaltı programın bugün düzenlendiğini belirten Kırklareli Valisi Birol Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün demokrasiye katkıda bulunmasını temenni ettiğini dile getirdi. Kendisine göre her gazetecinin bir sanatçı olduğunu ve sanatını icra ettiğini kaydeden Vali Ekici, “Hepinizin çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum. Bugünün memleketimizdeki demokrasiye katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Siz gazetecilerin çektiği zorlukları yakinen biliyoruz. Bir defa en önemli zorluk yaşam mücadelesi, hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz” dedi.
     Konuşma sonrasında Kırklareli Valisi Birol Ekici  “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Basın Gözüyle Kırklareli” isimli fotoğraf yarışmasında kategorilerine göre dereceye giren basın mensuplarına plaketlerini takdim etti. Programın sonunda gazetecilerden gelen soruları da yanıtlayan Vali Birol Ekici, sorunları tek tek not alarak gerekeni yapacaklarını belirtti.- Sevil Demirel
125 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN