• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Düzova köyü muhtarlığı aralıksız çalışıyor

09/01/2024

Düzova köyü muhtarlığı aralıksız çalışıyor

     İlçemiz Düzova köyü muhtarı Nevzat Güncan, yaptığı çalışmalarla köyü adeta örnek köy haline getirdi. Köyün neredeyse tamamını parke taşı ile kaplayan köy muhtarlığı, doğalgaz harici tüm alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlatarak büyük fark yarattı.
     Köy bütçesinden alımını gerçekleştirdiği 2000 m2 parke taş ve mıcır ile köyde yenilenmeyen yol bırakmayan Düzova Muhtarı Nevzat Güncan, böylece köyün tamamını parke taş kaplamış oldu. İçme suyu şebekesini baştan sona yenileyen, kanalizasyon ve elektrik hattını sil baştan yenileten muhtarlık, bu çalışmaların yanı sıra telefon ve internet hatları içinde köye fiber optik kablo döşetti. Ana yolların asfaltlandığı, köy kantarı ve düğün salonunun yapıldığı Düzova köyünde Muhtar Nevzat Güncan ayrıca Cami ve Cami lojmanları ile köy muhtarlığını ışıklandırarak dış cephe kaplamalarını yeniletti.
    Köyde neredeyse yapılmadık çalışma bırakmayan Muhtar Güncan’ın şimdiki hedefi ise köye bir su deposu yaptırmak. Bu sorunu da tamamen ortadan kaldırmak için çalışmalara başladıklarını dile getiren Muhtar Nevzat Güncan, en son köy dışındaki çevre yollara mıcır kaplama yaparak büyük takdir topladı.
     Vize Haber Gazetesi olarak; köyde aralıksız çalışarak birçok köyün hayal dahi edemeyeceği çalışmaların tamamlanmasını sağlayan ve Düzova köyümüzü örnek köy haline getiren muhtarımızı kutluyoruz.- Nihat Demirel
35 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN