• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

2023 YILI ATATÜRK’ÜN YILI OLDU

05/01/2024

2023 YILI ATATÜRK’ÜN YILI OLDU

     Atatürk Ortaokulu’nun 2022 yılının sonlarına doğru akademik, kültürel, bilimsel ve sportif alanlarda okul idaresi ve öğretmenlerin desteğiyle başlatmış olduğu “Eğitimde Kalite” projesi 2023 yılında büyük bir ivme kazanarak zirve noktasına ulaştı.
     e-Twinning projeleri kapsamında okul tarihinde ilk defa 1 yıl içerisinde 4 proje birden hazırlayarak İspanya, Yunanistan, Almanya, Polanya, Romanya gibi uluslararası ortaklarıyla çalışma fırsatı yakalayan Atatürk Ortaokulu, öğrencilerde İngilizce konuşma farkındalığını üst seviyeye çıkarmayı başardı. Yine ilk defa katıldığı Satranç Turnuvası’nda il üçüncülüğü alarak, Yıldız Kız Voleybol takımıyla il birincisi olup Balıkesir’de düzenlenen Bölge Finallerine kaldı. Yıldız Erkek Futbol takımıyla il birincisi olup Sakarya’da düzenlenen Bölge Finallerine kaldı. Yıldız Kız Futbol takımıyla il birinciliğinin yanı sıra Sakarya’da Bölge Finalleri birinciliği, ardından da Türkiye Yarı Finalleri’ne katılıp son 32 takım arasına kalarak T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Spor Dostu Okul” unvanı ile ödüllendirildi.
     TEMA Vakfı’nın organize ettiği “İklim Değişikliği Eğitim ve Farkındalık Projesi’ne” katılarak TEMA Vakfı tarafından “Çevre Dostu Okul” unvanı ile ödüllendirildi.      Okul tarihinde ilk defa “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri” düzenleyerek ilimizdeki 32 okuldan biri, “TÜBİTAK Bilim Fuarı” düzenleyerek ilimizdeki tek ortaokul oldu.
     Sadece 20 öğretmen ve 2 idareci ile gerçekleştirdiği “Eğitimde Kalite” projesini 2023 yılı içinde oldukça verimli geçiren okulun idarecileri, “2024 yılı için hedeflerini daha da büyüterek LGS Türkiye birinciliği, sportif branşlarda Türkiye şampiyonluğu, sanatsal ve kültürel alanlarda ulusal çalışmalar sergileyeceğini” belirtti.- Özlem Damar
275 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN