• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vakfın yeni üyeleri belli oldu

29/12/2023

Vakfın yeni üyeleri belli oldu

     Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi tarafından yapılan oylama sonucu hayırsever üyeleri belli olan Vize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında (SYDV) şimdi de muhtar üyeler belli oldu.
     Vize SYDV’nin yeni üyeleri hafta içerisinde yapılan toplantının ardından belirlendi. Muhtarlar tarafından yapılan seçim sonucuna göre Köy Muhtarlarını temsilen Küçükyayla Muhtarı Mehmet Mergen ve Mahalle Muhtarlarını temsilen Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Necmi Arca üye olarak seçildi. Ayrıcı sivil toplum kuruluşlarını temsilen ise yeni yılda Kızılay Vize Şubesinden Beytullah Arda görev yapacak.
     İlçemiz esnaflarından Oykun Hüseyin Özalp ve Serkan Sever daha önceden Vize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Hayırsever vatandaş üye olarak seçilmişlerdi.
Vakıfta Toplam 12 üye bulunuyor
     Kaymakam Sedat Özdemir, Belediye Başkanı Ercan Özalp, Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, İlçe Sağlık Müdürü Batuhan Çetin, İlçe Müftüsü İbrahim Hamarat, Malmüdürü Ramazan Ekincioğlu, Tarım Müdürü Zeynep Şeyda Gürsu; Vakfın doğal üyeleri olup, seçimle gelenler ile birlikte toplam 12 üyesi bulunuyor.- Özlem Damar
82 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN