• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kaldırım çalışmalarında sona yaklaşıldı

29/12/2023

Kaldırım çalışmalarında sona yaklaşıldı

     Vize Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi üzerinde bir süredir devam eden kaldırım yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.
     Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen kaldırım yapım çalışmaları hızlı devam ediyor. Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen yenileme çalışmasının önümüzdeki hafta tamamlanması planlanıyor. Atatürk Caddesini adeta inşaat şantiyesi haline getiren kaldırım çalışmalarının ardından cadde üzerinde aydınlatma direkleri de yenilenecek. Yine bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise cadde sıcak asfalt kaplanacak.
     Vize Belediyesi, Mahmut Erbil Caddesinde bulunan trafik çizgilerini ve yaya geçitlerini yeniledi. Vize Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt kaplaması yapılan Mahmut Erbil Caddesi'nde trafik çizgileri ve yaya geçidi çizgilerini de yenilerek caddeye farklı bir görünüm kazandırdı.
     Belediye aynı zamanda kısa süre önce başlattığı “Sokak Hayvanları Rehabilite Merkezi” projesini de hızla sürdürüyor. Rehabilite merkezi yapımının ocak ayının ilk haftalarında tamamlaması planlanıyor.- Nihat Demirel

140 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN