• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize SODAM 4 yeni kurs daha açmaya hazırlanıyor

29/12/2023

Vize SODAM 4 yeni kurs daha açmaya hazırlanıyor

     Vize’de açıldığı günden bugüne gelir düzeyi düşük olan kadınlar başta olmak üzere çok sayıda Vizeli kadının iş yaşantısına katılmasına olanak sağlayan Vize Sosyal Dayanışma Merkezi, yeni yılda 4 yeni kurs daha açmaya hazırlanıyor.  
     Vize SODAM, açılan kurslar, seminer çalışmaları, sergi ve atölye çalışmaları meslek edindirme kursları ile farklı sosyal tabakalarda yer alan kadınların bir araya getirip, sosyal bütünleşmeyi sağlayıp bireysel gelişim ve beraberinde kitlesel etkileşim ile ailenin temel direği olan kadınları sosyal yaşama entegre ediyor. Bu değişim halkasına kadınların öncülüğünde ailenin diğer bireyleri de katılımını sağlıyor. Bugüne kadar dikiş kursu, nakış kursu, okuma yazma kursu, kuaförlük kursu, Kuranı kerim kursu, amigurumi (örgü)  kursu ve aşçılık kurslarının yer aldığı merkeze yeni yılda 4 yeni kurs daha açılacak.
    3-6 yaş oyun odası bulunan, anasınıfın aktif olarak faaliyet gösterdiği kursa Ocak ayında kademeli olarak kumaş boyama kursu, ahşap boyama, takı kursu ve pilates kurslarının açılması planlanıyor. Kurslar sonunda kursiyerlerin aldıkları sertifikalar ile kadınların iş yaşamına katılmalarına olanak sağlanıyor. Ücretsiz olan kurslarda ihtiyaç sahibi kursiyerlere ücretsiz malzeme desteği de sağlanıyor. Sosyal Dayanışma Merkezinde kadınlara yönelik kurslar sayesinde üretken odaklı çalışmalara yoğunluk verilirken, kurslarımızla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medyadan ya da kurumdan bilgi alınabiliyor.-Nihat Demirel
102 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN