• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VALİ EKİCİ’DEN 8 KÖYÜMÜZE ZİYARET

29/12/2023

VALİ EKİCİ’DEN 8 KÖYÜMÜZE ZİYARET

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, geçtiğimiz pazartesi günü geldiği ilçemizde 8 köyümüzü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
     Hafta başında Vize’ye gelen Vali Birol Ekici, Vize Kaymakamı Sedat Özdemir ile birlikte Kızılağaç, Kışlacık, Hamidiye, Aksicim, Balkaya, Akpınar, Okçular ve Evrenli köylerini ziyaret etti.
     Ziyaretlerine ilk olarak Kızılağaç köyünden başlayan Vali Ekici, köy muhtarı Mürvet Kahraman ile köy sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Birol Ekici, devlet tarafından planlanan ve devam eden projeleri değerlendirdi. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Kırklareli Valisi, ardından Kışlacık köyüne geçti. Kışlacık köyünde köy muhtarı Kamil Gönül Taran tarafından karşılanan ve köyle ilgili bilgiler alan Vali Ekici, ardından köydeki esnafları ziyaret ederek kahvehanede vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.
         Ardından Hamidiye köyüne geçen ve köy muhtarı Nail Özel ile bir süre görüşen Kırklareli Valisi Birol Ekici, daha sonra yol boyu rastladığı vatandaşlarla görüşüp, çocuklarla şakalaşarak köy kahvehanesinde köylülerin sorunlarını dinledi. Daha sonra Aksicim köyünde köy muhtarı Suat Aydın’dan köy hakkında bilgiler alan Vali Ekici, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek devlet tarafından planlanan ve devam eden projeleri değerlendirdi.
    Akşam saatlerine doğru Balkaya köyünü ziyaret ederek köy muhtarı Bayram Yılmaz’dan köy hakkında bilgiler alan Vali Ekici, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek köyün gelişimi için yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Bir diğer köy ziyaretini Akpınar köyüne gerçekleştiren Vali Birol Ekici, köy muhtarı Besat Kömürcü ile görüşerek bilgiler aldı. Ardından vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ekici, köylünün sorunlarını dinleyerek yapılması gerekenlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
     Havanın kararmasına rağmen köy ziyaretlerini sürdüren Vali Birol Ekici’nin bir diğer durağı ise Okçular köyü oldu. Köyde ilk olarak köy muhtarı Eyüp Balpınar ile bir araya gelen Vali Ekici ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Köy ziyaretleri kapsamında son olarak Evrenli köyüne giden Vali Ekici, esnafla sohbet ederek köy muhtarı Aykan Görgün ’den köy hakkında bilgiler aldı. Ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kırklareli Valisi, devlet tarafından planlanan ve devam eden projeleri değerlendirdi. Vali Ekici daha sonca Vize’den ayrıldı.- Nihat Demirel
 
129 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN