• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Asfaltlama Çalışmaları Mahmut Erbil Caddesi’nden başladı

22/12/2023

Asfaltlama Çalışmaları Mahmut Erbil Caddesi’nden başladı

     İlçemiz belediyesinin kısa süre önce başlattığı ana caddenin yenilenmesi çalışmaları hızla devam ederken, Mahmut Erbil Caddesi de sıcak asfalt kaplanarak bu çalışmalara dâhil edildi.
     Vize Belediyesi doğalgaz çalışması ve kullanımdan dolayı yer yer bozulan Mahmut Erbil Caddesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. Hafta içerisinde tır yolu kavşağından başlayan çalışmalarla orduevi kavşağına kadar asfaltlama çalışması yapan ekipler, dün itibariyle çalışmaların büyük bir bölümünü tamamladılar. Bugün tamamlanması beklenen asfaltlama çalışmalarına, ana caddedeki kaldırım çalışmalarının sona ermesinin ardından Atatürk caddesi ile devam edecek. Tır yolu kavşağının ise çevre yolunun açılmasının ardından asfaltlanacağı ifade ediliyor.
Ana Cadde şantiye alanı gibi
    Uzun yıllardır kazıma yapılması beklendiği için asfaltlama yapılmayan ve bu nedenle de günden güne bozularak çirkin bir görüntü oluşturan Atatürk Caddesi ise son günlerde başlatılan yoğun çalışmalar nedeniyle adeta şantiye alanına döndü.
    Öncelikli olarak caddenin kaldırımlarını yenilemeye başlayan ekipler, hızla gerçekleştirdikleri çalışmalarda kaldırımları kazıyarak boşaltıyor ve ardından yeni kaldırım döşemesini gerçekleştiriyor. Çalışmaları aralıksız sürdüren belediye, bir yandan da yeni ihalelere çıkarak yeni elektrik direkleri ve asfalt alımını gerçekleştiriyor. Kaldırım çalışmalarının ardından gösterişli elektrik direkleri yerleştirilecek. Ardından ise Mahmut Erbil Caddesinden başlatılan asfaltlama çalışmalarına Atatürk Caddesi ile devam edilecek.- Nihat Demirel
223 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN