• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Cemal Hocanın ilginç düşüncesi!

22/12/2023

Cemal Hocanın ilginç düşüncesi!

     İlçemizin tanınmış simalardan olan emekli öğretmen Cemal Satkın, farklı düşünce tarzıyla kaleme aldığı yazılarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı “ÇILGINLIK, BENİM GÖBEK ADIM!” başlıklı yazısı ise düşünce farkını adeta en uçlara taşıyan Cemal Hocanın yazdığı çılgınca yazıyı siz okuyucularımız için yayınlıyoruz;
     “Trakya'yı 3 il arasında bölüşüyorum aga!
     İstanbul, şişmekten patlamak üzereyken, İstanbul'a nefes aldırmak için, Kırklareli ve Tekirdağ'dan bazı ilçeleri İstanbul'a plase ediyorum.
     EDİRNE BÜYÜKŞEHİR
     Kırklareli, mutlu bir köy () olarak Edirne'ye bağlanacak. Edirne, Karadeniz'e uzanarak Bulgar sınırını da kontrol edecek.
     TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR
     Ege ve Marmara denizlerine sahip olacak ve fiziki olarak Trakya'da olan Gelibolu, Tekirdağ'a bağlanacak.
     BATI İSTANBUL
     İstanbul; bir sanayi kenti olarak Çerkezköy, Saray ve Çorlu'yu bünyesine katacak. Marmara Ereğlisi'ne kadar olan bölge ile Karadeniz'de Kıyıköy; İstanbul'un denizlerdeki iki uç yerleşimleri olacak. Hayırlı olsun...”
     Lüleburgaz’ın ve Çorlu’nun ilçe yapılmasının düşünüldüğü şu günlerde hocamın bu paylaşımının ne kadar olurunun olduğu bilinmez ama ilginç olduğu da bir gerçek. Kalemine sağlık Cemal hocam..- Nihat Demirel
 

 

218 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN