• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

DP Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz; “Ekibimle Seçime Hazırız”

22/12/2023

DP Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz; “Ekibimle Seçime Hazırız”

     Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz, ilk toplantısını hal içinde bulunan ilçe binasında partileri ile birlikte kalabalık bir şekilde yaptı.
     Toplantıda konuşan Başkan Adayı Yılmaz, ilk olarak tüm Belediye Başkanı adaylarına başarılar diledi ve taraftarlarından da belediye başkan adaylarına karşı kesinlikle kötü bir kelime söylememelerini rica etti. ‘Geçmişte yaptığımız çalışmalar geleceğimizin aynasıdır’ diyerek, geçmişte nasıl başarılı çalışmalar yapıldıysa, önümüzdeki dönem de vatandaşların onay vermeleri halinde geçmiş tecrübelerini kullanarak çok başarılı işler yapacaklarını dile getirdi.
     Vizeli kadınlara da kendi istekleri ile herhangi bir davet almadan toplantıya katıldıkları için teşekkür eden DP belediye başkan adayı Selçuk Yılmaz, çalışmalarına Vize semt pazarını ziyaret ederek devam etti. Pazarcı esnafının sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunan ve çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Yılmaz, Salı akşamı DP kadınlar kolunun düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı.
     Toplantıda kadınlardan “Vize’nin sorunları nelerdir? Neler yapılabilir?  Seçimlerde nasıl bir yol haritası izlenecek” gibi konularda desteklerini aldı. Toplantıya katılan hanımlara, bu seçimi kazanmak için onların desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan DP belediye başkan adayı Yılmaz, çok yakında mecliste olacak arkadaşlarımızı da açıklayacağız” şeklinde konuştu.
     Toplantı sonunda en büyük destekçileri olan hanımlara çok iş düştüğünü belirten Yılmaz, “verecekleri destekten dolayı hanımlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.- Nihat Demirel

72 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN