• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yağışlar Kırklareli ve Lüleburgaz’da hayatı felç etti

05/12/2023

Yağışlar Kırklareli ve Lüleburgaz’da hayatı felç etti

     Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bildirilen meteorolojik uyarılar sonrasında Kırklareli Valiliği tarafından il genelinde hafta sonu beklenen şiddetli yağmur ve beraberinde şiddetli rüzgâr olacağı yönündeki uyarının ardından su baskınları yaşandı.
     Vize’de sadece pazartesi günü sabah saatlerinde rüzgar ve yağış ile azda olsa etkili olan yağışlar, merkez ilçe ve Lüleburgaz’da ise su baskınlarına neden oldu. Vatandaşlarımızın tedbirli olmaları konusunda yapılan uyarıların ardından özellikle 3 Aralık 2023 Pazar günü merkez ilçede sağanak yağışlar şiddetini arttırdı. 3 Aralık 2023 Pazar günü akşam saatlerinden itibaren Vali Birol Ekici, 112 Acil Çağrı Merkezine gelerek yetkililerden bilgiler aldı ve yönetim koordinasyonunda ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
     Vali Birol Ekici yaptığı açıklamada, tüm vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve ihtiyaç halinde 7/24 görevi başında olan ekiplerimize ulaşmak için 112 Acil Çağrı Merkezimizi ve AFAD ’ı aramalarını belirtti. “İlimizde yaşanan sağanak yağışlar sonrası gerçekleşen su baskınları sebebiyle 112 Acil Çağrı Merkezimize vatandaşlarımız tarafından yapılan 96 ihbar olduğunu yönetim ve koordinasyonundaki ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek başta AFAD olmak üzere tüm ekiplerimizce gerekli müdahaleler yapılmıştır” dedi.

 

23 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN