• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Selahaddin Pamuk Çakıllı’dan Aday Adayı oldu

01/12/2023

Selahaddin Pamuk Çakıllı’dan Aday Adayı oldu

     2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin aday adayları da belli olmaya başladı. Aday adaylarının belirlenmesi için tanınan süreler 5 Aralık’ta tamamlanacak.
     Yerel seçimler öncesi en hareketli parti olarak ön plana çıkan Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) Çakıllı Belediye Başkan Aday Adaylığı için bir başvuruda Selahaddin Pamuk’tan geldi. Pazartesi günü parti binasına gelerek aday adaylığı başvurusunda bulunan Pamuk, “yapmış olduğum başvuru işleminin herkes için hayırlı olmasını dilerim” diyerek şu açıklamalarda bulundu;
    “1990 yılından 2019 yılına kadar Maliye Bakanlığı personeli olarak Tekirdağ ili, Saray İlçe Malmüdürlüğü’nde Milli Emlak Memuru olarak çalışmaya başladım. Görevli bulunduğum bu süre içeresinde Milli Emlak Memuru, Milli Emlak Şefi, Malmüdürü V.  görevlerinde bulundum. Bağlı olduğum kurum olan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 2019 yılında Maliye Bakanlığı bünyesinden ayrılarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlanması nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personeli olarak hizmet vermeye devam ettim. 2020 ve 2021 yıllarında Çerkezköy İlçesi Milli Emlak Şefi olarak görevimi devam ettirdim ve 2022 yılında da emekli oldum.
     Yapmış olduğum görevin özelliği kamu kurum ve kuruluşları ilgilendiren bir konuma sahip olması nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşlardaki iş ve işlemlerin ne şekilde yürütüldüğünün ve yürütülmesinin gerektiği hususunda çok yönlü bilgi ve tecrübeler edinmiş bulunmaktayım.
     Memurluğum süresince edinmiş olduğum bilgi, birikim, deneyim ve tecrübeler doğrultusunda kamu ve belediyecilik hizmetlerini en iyi bir şekilde yapacağıma ve yürüteceğime daha donanımlı ve hazır bulunduğum için CHP den Çakıllı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundum.
     Yapmış olduğum başvuru işleminin herkes için hayırlı olmasını dilerim” dedi.- Nihat Demirel
154 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN