• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kadınlara karşı şiddet konulu bilgilendirme yapıldı

01/12/2023

Kadınlara karşı şiddet konulu bilgilendirme yapıldı

     Kırklareli Kent Konseyi tarafından, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”nde düzenlenen etkinlikte kadınlar için eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.
     Kırklareli Kent Konseyi tarafından, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”nde, öğrenci velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 25 Kasım 2019 Pazar günü, Vali Faik Üstün İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte kadınlara, Sosyal Hizmet Uzmanı Burcu Devrim Kahraman ve Avukat Ilgaz Lale Kocakundakçı tarafından, “Aile İçi İletişim” ve “Kadına Şiddet” konularında eğitim verildi. Eğitimleri Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Avukat Ilgaz Lale Kocakundakçı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Can Tutuğ ve Kırklareli Üniversitesi Öğretim görevlisi Çağlasın Yaldız verdi.
     Saat 15.00’te başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Belgin Göç yaparken, Göç konuşmasında amaçlarının eğitimin yanı sıra, samimi bir ortamda kadın kadına konuşmak, sorunları ele almak olduğunu belirtti.
     Eğitim etkinliğinde Avukat Ilgaz Lale Kocakundakçı, şiddet gören kadınların sosyal ve hukuki hakları ile Kadın Destek Uygulaması (KADES) konularında katılımcıları bilgilendirdi. “Aile İçi İletişim” konusunda katılımcıları bilgilendiren Sosyal Hizmet Uzmanı Burcu Devrim Kahraman ise, “Aile içi iletişim nedir ve nasıl olmalıdır?”, “Aile içinde davranış biçimleri, anlatım ve hitap şekilleri nasıl olmalıdır?” konularında bilgiler verdi.- Özlem Damar
153 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN