• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İSKİ’den Köylerimize Dev Yatırım

24/11/2023

İSKİ’den Köylerimize Dev Yatırım

     İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) uzun yıllardır suyunu kullandığı Pabuçdere ve Kazandere barajlarının çevresinde yer alan köylerin arıtma ve kanalizasyon işlerinin çözümü için ihaleye çıktı.
     Kızılağaç, Küçükyayla, Hamidiye, Balkaya, Aksicim, Kömürköy ve Kışlacık köylerinin yararlanacağı çalışmalarla köylere, atık su, yağmur suyu, dere ıslahı ve arıtma gibi çalışmalar yapılacak.
     İhale ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Üyeleri Cem Toptaş ve Okay Şeran; “30 Yıl Önce İSKİ Köylerimizin suyunu İstanbul'a götürdüğünden beri bölgemize neredeyse hiç yatırım yapmamıştır. 2019 yılında yapılan Seçimde Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesiyle İSKİ yönetimi de değişmiş ve bölgemize yatırım kararı almıştır. 2021 yılında bölgemizi incelemeye gelen İSKİ Genel Müdürüz Şafak Başa ve ekibi sorunları yerinde görmüş ve değerlendirmelerde bulunmuştur. 2022 yılında yapılan bütçe görüşmelerinde Yatırım Planına alınmış ve 11 Aralık 2023'te ihalesi yapılacaktır.
     Bu süreçte başta İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç'a köylerimiz adına teşekkür ederiz” dediler.- Özlem Damar
 
106 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN