• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

PAZARDA YEREL ÜRETİCİLER ZİYARET EDİLDİ

14/11/2023

PAZARDA YEREL ÜRETİCİLER ZİYARET EDİLDİ

     Vize İlçe Tarım Müdürü Zeynep Şeyda Gürsu, ilçemizde pazartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek yerel üreticilerle bir araya geldi.
     Vize’mizin köylerinde yerleşik olan üreticiler, kendi arazilerinde ürettikleri ürünleri yerel pazarlarda satışa sunuyorlar. Halk pazarında, mevsime göre değişen sebze ve meyveler, bu yerel üreticiler ve çiftçiler tarafından tüketiciye sunuluyor. Her bir ürünün, tarladan sofraya ulaşma sürecinde büyük emekler veriliyor.
     Bu kapsamda semt pazarında üreticileri ziyaret eden İlçe Müdürü Gürsu ve İlçe Müdürlüğü teknik personeli, halk pazarında ki satış tezgahlarının başında bulunan üreticileri ziyaret ettiler. Üreticilerle yapılan sohbette, onların talep ve sorunları dinlendi. Her mevsimde çalışmalarını sürdürerek toplumun yiyecek ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunan üreticilerimizin; toprağa ve tarıma bağlılıklarının, emeklerinin ne kadar önemli olduğuna değinildi. Pazarda ürünlerini satarak kazanç elde etmeyi amaçlayan yerel üreticiler yapılan ziyaretten memnun olarak teşekkürlerini ilettiler.- Nihat Demirel

 

94 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN